Skip to content

Cobra Biologics

Expertis

Cobra är en kontrakttillverkare (CMO) som stödjer den globala Life Science industrin inom utveckling och tillverkning av monoklonala antikroppar (mAb), rekombinanta proteiner, DNA, virus, fag och cellprodukter samt läkemedel för kliniska prövningar och marknad.

Erfarenhet

Över 15 års erfarenhet av produktion av biologiska och traditionella läkemedel för användning i preklinik till kliniska prövningar i fas III och för marknadsförda produkter har gett vår personal en unik kunskapsbas som både tillverkare och som tjänsteleverantörer för den globala Life Science marknaden.

Vi erbjuder ett brett utbud av integrerade och fristående utvecklingstjänster som sträcker sig från cellinjeutveckling till leverans av läkemedel för kliniska prövningar och kommersiell marknad.

Spetskompetens

Varje program uppfyller globala cGMP krav och är utformade med oöverträffad kvalitet tack vare kunskap från Cobras högt kvalificerade, flexibla och engagerade personal.

Vi har tre GMP godkända anläggningar; I Matfors, Sverige, har vi vår mikrobiella produktions och slutfyllningsanläggning, i Södertälje, Sverige, finns vår produktionsanläggning för produkter från mammalieceller, och i Keele, Storbritannien, finns våra mikrobiella och virusproduktionsanläggningar. Våra anläggningar erbjuder en heltäckande service för att ta ditt projekt från idé till slutfyllning av produkt.

Cobra sätter en ära i förstklassig tillverkning, vi levererar vad vi lovar och hjälper våra kunder att utveckla läkemedel till gagn för patienter.

Get In Touch

Speak to a member of our expert team and arrange to take a tour of our GMP facilities in the UK and Sweden

This website uses cookies. For more information about these please click here.
By continuing to browse you consent to the use of cookies